Fenix Fit Tim

Personalni treninzi, Zumba, STRONG Nation, Fenix Active Morning, Fenix kružni trening i Fenix fit@home

Ana Tomljenović - Personalni trener i trener grupnih fitnes programa

Ana je personalni trener sa domaćom licencom Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik, kao i sa licencom međunarodnog saveza za bodi bilding IFBB. Takođe je i licencirani Zumba instruktor i STRONG Nation instruktor. Osnovala je Fenix Fit Studio sa namerom da pripadnicama lepšeg pola ponudi mogućnost da treniraju bez odlaska u klasičnu teretanu, a da pritom treniraju efikasno i kvalitetno, istovremeno se osećajući prijatno i opušteno.

Hatha yoga

Ivana Mitrović Cvetanović - Hatha Yoga instruktor

Ivana je zvanje Instruktora yoge dobila u školi Dragana Lončara "Vidya Yoga". Hatha yogom se bavi dugi niz godina. Osim Asana (joga položaja) na svojim časovima praktikuje Pranajame (tehnika disanja) i yoga Nidru (jogičke relaksacije), tako da su časovi celoviti i opuštajući. Ostaje dosledna korenima yoge pa je usavršavanje klasičnih asana kod novih vežbača njen primarni cilj u radu.

Planovi ishrane

Andrijana Zacero - Viši dijetetičar nutricionista

Andrijana je zvanje specijaliste strukovnog nutricioniste dijetetičara dobila 2016. godine u Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu. Njeni planovi i programi ishrane su namenjeni onim damama koje žele redukciju telesne mase iz zdravstvenih i estetskih razloga, kao i onima koje žele da izbace nezdrave namirnice i navike iz ishrane, održavaju zdrav stil života i budu fit.

Osim izradom planova ishrane, Andrijana će Vam pomoći i nutrcionističkim savetima i konsultacijama, kao i praćenjem Vaših rezultata tokom sprovođenja planirane ishrane.